Norsk Gjenvinning forlenger

Forrige uke ble det klart at Norsk Gjenvinning forlenger samarbeidsavtalen som generalsponsor med MIF Fotball

Annonse:

Mange kjenner nok til Norsk Gjenvinning (NG), som er Norges største aktør innen gjenvinnings- og miljøtjenester. Regionssjef Ivan Jensen, som er født og oppvokst i Mjøndalen, forteller at det er naturlig for selskapet å støtte det lokale samfunnslivet. 

-Vi deler Mjøndalens verdigrunnlag, og ser viktigheten av å spille en rolle lokalt, forteller han. 

Morten Sørlie i MIF Fotball er storfornøyd med den nye avtalen.

-NG er en viktig samarbeidspartner for oss i arbeidet med Brun Framtid og avfallshåndtering. En aktiv samarbeidspartner som også ønsker å legge til rette for barn og ungdom. Dette er en tillitserklæring til MIF Fotball, og helt nødvendig i utviklingsarbeidet vårt. 

I tillegg til klubbens flaggskip, A-laget, går NG også inn som sponsor av klubbens breddeavdeling, og Ivan utdyper at de også får igjen for det.

- For det første ønsker vi å støtte MIFs strategi med å satse på barn og ungdom. For oss som selskap er det også viktig å støtte helheten i MIF Fotball. 

- Leder for breddeavdelingen Gengarani Ramanathan understreker viktigheten med satsning på barn, ungdom og legge til rette for kildesortering på cup som er i tråd med klubbens strategi. 

Fra sin egen arbeidsplass kjenner Ivan igjen viktigheten av å satse også på ungdom.

-Det er ungdommen vi skal nyte godt av i fremtiden, både på fotballbanen og i gjenvinningsbransjen. Vi ønsker å være med på å legge til rette for at barn og ungdom skal vokse, slik at hele samfunnet kan nyte godt av store fotballøyeblikk i Mjøndalen både i nær og fjern fremtid, sier Ivan til slutt.

Takk for hyggelig samarbeid NG og vi gleder oss til store øyeblikk på Consto 2023.

 

Annonse fra Obos-ligaen: