Nok et uavgjort

Alfred Scriven berget ett poeng etter et sterkt innhopp til pause.

Mjøndalen startet med samme lag som mot Kongsvinger i cupen. Bortsett fra i midtforsvaret. Der kom William Sell inn for en suspendert Sondre Solholm Johansen.

Joackim Olsen Solberg, som nettopp rundet 300 obligatoriske kamper for Mjøndalen, spilte en ny kamp som defensiv midtbane i Christian Gauseths skadefravær.

Det ble langt fra noen stor fotballkamp mellom de to opprykkslagene fra i fjor. Viking tok ledelsen etter en suser fra Fridjonsson. Ballen gikk i bue over Julian Faye Lund, via tverrliggeren og i mål. Da hadde hjemmelaget hevet seg etter en svak start på kampen, men fikk i stedet en kaldusj før pause.

I hvilen gjorde Vegard Hansen ett grep. En tydelig skadeplaget Jibril Bojang gikk av og inn kom unggutten Alfred Scriven, som skøv Sondre Liseth ut på venstrekanten. Scriven brukte ni minutter på å ordne 1-1. Brochmann broderte seg inn i Viking-boksen før han la ut til Vetle Dragsnes. Backen la inn på femmeteren hvor Scriven lurte foran oppasseren og bredsidet inn utligningen.

Da hadde Mjøndalen dominert en kort periode. Dessverre varte ikke dominansen stort lenger. I stedet ebbet kampen ut mellom to lag som virket preget av cupkamp i midtuka. Det var lite sprut i beina på begge lag og mange småfeil overalt på banen.

Totaltsett innafor med uavgjort, selv om de fleste oppmøtte håpet på en sluttspurt og ett mål til de brune på slutten.