Nok et treningskamp-tap

Kongsvinger vant 4-1 over Mjøndalen.

Lørdag var det tid for nok en treningskamp. Denne gangen var OBOS-ligalaget Kongsvinger motstander. Kampen gikk innendørs i Kongsvinger.

Mjøndalen var uten Christian Gauseth, Stian Aasmundsen og Tonny Brochmann. Tre sentrale spillere, som man skulle merke at manglet.

Etter en jevn halvtime hvor begge lag hadde yppet seg, tok KIL ledelsen ved ringreven Adem Güven. Kort tid etter doblet hjemmelaget da det ble foretatt en tellefeil i MIF-forsvaret.

Mjøndalen burde ha nettet minst én gang før pause, men måtte gå til hvilen uten nettkjenning.

Over i andre omgang gikk KIL tidlig opp i 3-0 før Mjøndalen svarte umiddelbart. Sondre Liseth tredde lekkert gjennom til Fredrik Brustad, som trygt plasserte ballen i mål alene med keeper.

Utover i kampen ble det foretatt mange bytter på begge lag og det var generelt lite finspill å finne - spesielt på tampen.

Men Kongsvinger var ikke ferdig for dagen. Minutter før full tid kontret de inn sitt fjerde for dagen og fastsatte resultatet til 4-1.