Nå starter sesongkort-salget

Torsdag kan du sikre deg fast plass i Eliteserie-sesongen.

Annonse:

Grunnet bygging på den éne langsiden er det begrenset med sitteplasser til hjemmepublikum på Consto Arena i år. Kapasiteten er 1.492 sitteplasser på Buskerud Storsenter-tribunen og 1.200 ståplasser. I tillegg er det 625 plasser på bortefeltet.

Her får du kjøpt sesongkort (åpnes torsdag kl 18)

Nå som gjenkjøpet for sesongkort av avsluttet legges det nå ut for nettsalg 189 sesongkort på Buskerud Storsenter-tribunen, samt 600 sesongkort på ståplass.

1.303 sesongkort er allerede solgt via gjenkjøp eller til sponsorer. Samtidig har 3050 hatt forkjøpsrett på 3050-feltet. Der gjenstår det kun 86 ledige seter.

- Dette er både hyggelig og kjedelig på samme tid. Vi ønsker at stadion skal være full til en hver hjemmekamp, noe vi nok kommer til å oppleve ofte i år. Samtidig ønsker vi å tilby en sitteplass til alle som ønsker det. Begge ønsker får vi dessverre ikke oppfylt i år. Det blir stinn brakke rund baut, sier billettsjef i MIF Fotball, Helge Johansen.

Oppfordringen er derfor å være klar når sesongkort-salget starter kl. 18 på torsdag.

- Eneste måten å være sikret inngang når Rosenborg, Brann og Godset kommer på besøk er å eie et sesongkort. Knappe 800 kort legges ut for salg på torsdag og det er førstemann til mølla som gjelder, sier Johansen.

Har du noen spørsmål, så ta kontakt: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: