Nå er Gulden endelig klar

Henrik Gulden signerte en treårsavtale.

Annonse:

Helt siden før jul har det gått rykter i media om at Henrik Gulden nærmet seg Mjøndalen. Og siden nyttår har han vært fast inventar på trening. Derfor slår det neppe ned som en bombe at han nå er klar for spill i MIF-drakta - igjen.

Han er en moderne fotballspiller med rett innstilling

— Kenneth Karlsen

- Vi er veldig glade for dette, og har stor tro på Henrik som spiller. Han er en moderne fotballspiller med rett innstilling, han har en voldsom sult og iver etter å bli så god som mulig og trener veldig godt. Alt sammen er viktig for Mjøndalen i årene fremover, sier sportssjef Kenneth Karlsen.

Henrik kom til Mjøndalen første gangen sommeren 2015, da klubben kjempet for å overleve i Tippeligaen. Kyssesyken ødela oppholdet, men Karlsen fikk se nok til å ønske ham tilbake i år.

- Henrik har vært i en svært profesjonell klubb i oppveksten, og det har gitt han veldig god disiplin og gode vaner. Talentutviklingen i FC Bochum er av høy kvalitet og det stilles tøffere krav enn vi er vant med i Norge. Nå blir det viktig for Henrik å spille regelmessig de neste årene, og derved skaffe seg erfaring, sier Karlsen.

Henrik har landskamper for Norge, men har bodd hele sitt liv i Tyskland. Det er også artig for klubben å kunne ønske hele familien Gulden og Pettersen velkommen til Isachsen stadion fremover.

Annonse fra Obos-ligaen: