sima

Mjøndalen Tannlegesenter forlenger

Det er kun en ting som kan sammenlignes med følelsen av å forlate Consto med tre poeng i lomma – det er følelsen av år forlate tannlegen i Øvre Tverrgate med «Null hull» etter årets tannsjekk.

Annonse:

Mange opplever det samme når de tar plassen i tannlegestolen, som når de finner sitt sete på Consto. Det er frykt og nerver, men også et stort håp om å kunne forlate arenaen med et bredt, hvitt smil om munnen. Men i motsetning til hos Kinn, Skogen og de andre på banen, er det lite skumle tversoverpasninger eller keepere langt ute av posisjon hos Sima og Stine. De utstråler tvert imot trygghet, forståelse og vennlighet og får deg raskt til å senke pulsen – om enn frykten for en liten feilpasning med boret, fortsatt får deg til å folde hendene litt ekstra hardt over magen.

Brunt til hvitt i 40 år

Mjøndalen Tannlegesenter har gjort brune tenner hvite i 40 år, og drives i dag av tannlegene Sima Rafey og Stine Jevnaker, som har med seg to tannleger til på laget. For ett år siden tegnet de en samarbeidsavtale med oss i Mjøndalen fotball, med et ønske om å bidra lokalt og å støtte det viktige arbeidet klubben gjør for lokalmiljøet. Tilbake håpet de å få verdier gjennom synlighet lokalt og å knytte gode relasjoner i MIF sitt nettverk.

Vi er derfor svært glade for at de nå, ett år senere, kan fortelle at de har fått tilbake det de håpet på, i tillegg til mange hyggelige tilbakemeldinger på at de støtter Mjøndalen fotball.

«Folk legger merke til MIF-effektene i lokalene, og setter tydelig pris på at vi støtter klubben» -sier Stine fornøyd, og fortsetter; «Kundene har alltid hatt mange gode grunner til å velge Mjøndalen Tannlegesenter – nå har de fått en til».  

Det gleder et brunt hjerte å høre at stempelet «MIF-sponsor» får kunder til å velge våre samarbeidspartnere. Vi setter stor pris på fornyet tillitt hos Mjøndalen Tannlegesenter, og ser frem til nok et godt år med fint samarbeide!

Annonse fra Obos-ligaen: