Mjøndalen henter offensiv svenske

Den svenske 25-åringen Love Reuterswärd blir MIF-spiller.

Annonse:

Svensken spilte vårsesongen i Fredrikstad FK, hvor han har spilt siden 2019. På grunn av en skade ble han frigitt i vinter, men østfoldingene hentet ham inn igjen rett før seriestart i OBOS-ligaen siden han fortsatt var tilgjengelig. Nå blir han imidlertid MIF-spiller ut sesongen. 

Reuterswärd er kjent som en driblefant av rang og har mange av de ferdighetene trenerteamet i MIF har etterlyst blant sine offensive spillere. 

- Når Magnus går ut, er det fint å få inn Love som et alternativ. Han kan bekle alle posisjoner offensivt og har også kvaliteter som vi mangler litt i stallen per i dag. Som spiller har han et stort potensial, men slitt med å komme i gang for fullt i Fredrikstad. Han utfordrer gjerne med ballen i beina og har stor fart slik at han kan true bakrommet. Økonomisk er det også en god avtale for oss, sier Jan-Remi Dalen, ansvarlig for spillerlogistikk i MIF. 

Vi håper og tror han skal få ut sitt potensial i den brune trøya i stedet og gleder oss til å bli kjent med Love. Velkommen til Mjøndalen!

Annonse fra Obos-ligaen: