MIF U17 - Hønefoss 3-1

Ny tre-poenger i IK-kvaliken

MIF U17- Hønefoss 3-1  (2-1)

Mål: Chrisander Sørum, Philip W. Jørgensen og Jim Johansen

Gutta gikk til en vanskelig oppgave i et Hønefosslag som kom fra 4-0 seier mot Kongsberg. Mot et 03-lag som Hønefoss var det balltempo og spillestil som stod i fokus for våre gutter. Fotballferdigheten og intensiteten var det vi ønska å slå motspillet på i kveld, og etter en litt tam start fikk gutta dreis på spillet. Etter å ha ligget under 0-1 på et bakromsløp slo vi tilbake og laget 1-1 på straffe etter at Jørgensen forserte fint innenfor deres boks før han ble lagt i bakken.  2-1 målet er kanskje det flotteste angrepet laget har satt opp i 2019, men en touch kombinasjoner bakfra som endte med frispilling av Jim innenfor deres boks. Fantastisk spill med mål som sluttprodukt.

I 2 omgang gjorde vi mange bytter, men klarte å opprettholde trykket mot deres boks. Vi fikk bl.a se to utrolige gjennomspill bak deres firer mot mål, dessverre uten uttelling. I tillegg fikk vi gjenskapt overgangsspillet vårt fra de siste interkretskampene der vi fikk satt opp 2 vs 1 situasjoner og trykk i boks på innlegg. Utrolig nok var Chrisanders ene mål det eneste vi fikk i 2 omgang. En stuss fra Jim inn i bakrom satte vår yngstemann (06-spiller) kontant i nettet. Selv om vi vinner kampen fortjent er det mye å jobbe med. Vi spiller på oss alt for mye brudd i faser av kampen vi skal kontrollere og vurderer mye feil offensivt med ball i risikosituasjoner. Vi har en klar overvekt av sjanser, men slipper også Hønefoss alt for mye til i kampen. Vi tar uansett med oss endel gode prestasjoner og en fortjent seier. Gutta seiler videre i IK Buskerud.

Takk til dommer og motspillere for en morsom og utviklende kamp.