God prestasjon mot LSK 05

Mif U15 (05 og 06)- LSK 05  1-3  (1-1)

Mål: Kalvang

Fredriksen (06), Hansen (06), Fotland (06), Ringdal C(05), Heyerdahl (05), Warloff (06), Granaas (06), Eidal (05), Kalvang (05), Green (05), Robinsen (06), Holst (06), Travis (05), Lobben (05), Noah (05), Frøhaug (05).

Vi gikk til kampen vel vitende at motspillet bestod av 05 gutter fra Lillestrøm. Med andre ord et veldig bra motspill med flere kretslagsspillere! Vi bestemte oss for å fokusere på toppfotballfokus der alle skulle vise at de var "sjef" på banen. Autoritet og tilstedeværelse er kriterier som alle som skal ta steget inn i toppfotballen må inneha. I tillegg tydeliggjorde vi noen offensive og defensive prisnipper før kampen.

Gutta tok tak i kampen fra start og spilte i perioder litt ball i hatt med LSK. Bearbeiding bakfra og gode kombinasjoner på kantene ga oss flere gode innlegg og farligheter foran motstanderens mål. Bare marginer og litt unøyaktighet på avslutningene hindret oss fra å ta ledelsen. I stedet fikk de mål på sin første sjanse...der vi dessverre er alt for passive på en corner som kriges i mål. Rettferdigheten kom likevel til sin rett før sidebytte da vi lykkes i det høye presset, og fikk en overgang som Kalvang satte i mål. De siste 10 minuttene av omgangen kunne og burde vi ha tatt ledelsen etter noen store sjanser.

Starten av 2.omg fortsatte som den første der vi stod opp bra i situasjonsspillet defensivt og var gode offensivt.  Dessverre slapp vi oss noe ned de siste 15 minuttene, og lot de passere oss for enkelt. 1-2 og 1-3 kommer på noen skudd mot slutten der vi ikke gode nok  i 1 vs 1 situasjonene. Uansett var dette en utrolig positiv kamp fra akademiets side. Nå gleder vi oss til lørdag da det er dobbelkamp mot våre naboer EA.