MIF tar i bruk smittesporingsystem

Vår generalsponsor ITverket har laget en qr kode som hjelper oss med registrering av publikum på aldersbestemte kamper.

Annonse:

For alle idrettslag hviler en omfattende oppgave med registrering av publikum og aktive på treninger og kamper. I henhold til nasjonale føringer skal klubben til enhver tid ha oversikt over hvem som er på klubbens anlegg. 

MIF`s generalsponsor ITverket har hjulpet oss med å lage et system som forenkler arbeidet med registrering. Fra og med fredag 11.9 kan du som publikum på våre anlegg registrere deg ved å scanne inn en QR-kode. Det er raskt og enkelt!

Koden finner du lett tilgjengelig på alle våre anlegg; Vassenga, Mjøndalshallen, Consto Arena og Vikåsen Kunstgress.

En stor takk til ITverket som har laget systemet for oss. I en kommentar til klubbens hjemmsider sier ITverkets administrerende direktør Tom Henrik Rogstad følgende:

- Vi i ITverket synes det er stor stas å ha muligheten til å bidra lokalt til den nasjonale dugnaden i forbindelse med coronaviruset som herjer i hele verden. Som generalsponsor til Mjøndalen Fotball har vi stilt våre ressurser til rådighet og på kort tid laget et system som gjør det enklere for klubben å ha kontroll på hvem som har deltatt på arrangementer på klubbens anlegg. Systemet gjør det enkelt for tilskuere, foreldre og andre å registrere navn og telefonnummer som gjør at klubben kan kontakte berørte av smittetilfeller ved klubbens anlegg. Man bare scanner en QR-kode i MIF-farger og med MIF logo og følger linken til registreringssiden.

- Ekstra moro er det at utvikleren av systemet også er lokal. Brede Klausen fra Krokstadelva, som er ansatt i ITverket, er sønnen til Ben Klausen, også kjent som Bakermester Klausen»

ITverket er et it-konsulentselskap i Oslo med nærmere 100 ansatte. ITverket leverer konsulenttjenester innenfor systemutvikling, prosjektledelse og digitale kundeopplevelser.

Annonse fra Eliteserien: