Midtgarden gir seg

Prioriterer studier og familie foran toppfotball.

Annonse:

Mandag ble det klart at Erik Midtgarden gir seg som Mjøndalen-spiller. For han ble det en umulig oppgave å kombinere økt satsing i MIF med fulltidsstudier og et familieliv.

Erik har vært en viktig del av den sportslige suksessen

— Kenneth Karlsen

- Jeg føler ikke at jeg kan bidra 100% på det opplegget som er lagt opp til i MIF. Jeg har forpliktelser i forhold til familie og utdannelse som kolliderer med Mjøndalen. Da synes jeg det er bedre å si ifra i stedet for å halte med, sier Erik.

Han understreker at han er enig i klubbens retning med flere økter og mer profesjonalisering. Men at det rett og slett ikke lot seg gjennomføre for hans del.

Hør Midtgarden fortelle hvorfor han gir seg:


En MIF-personlighet

Sportssjef i Mjøndalen Fotball, Kenneth Karlsen, forteller at han og Erik har hatt mange samtaler de siste dagene. Og at han forstår godt Eriks situasjon og beslutning.

Jeg føler ikke at jeg kan bidra 100%

— Erik Midtgarden

- Vi respekterer Eriks avgjørelse og vi stoler fullt og helt på hans beslutning. Vi ønsker å takke han for bidraget til klubben. Erik er blitt en fotballpersonlighet i Mjøndalen gjennom mange år i den brune drakta og vi ser på han som en ekte MIF-gutt. Han har vært sentral i mange år og en viktig del av den sportslige suksessen laget har hatt. Han står med 166 kamper og 48 mål for MIF. En statistikk han kan være stolt av, sier Kenneth.

Se noen av de flotteste måla til Midtgarden for Mjøndalen:


Kameratskap på topp

Han fikk 166 kamper i den brune drakta og scoret 48 mål på sine fem og et halvt sesonger. Man skulle tro at ett av de herlige målene eller opprykket til Tippeligaen stod øverst på lista over hans høydepunkt, men Erik synes treningen og det sosiale er det han verdsetter høyest.

- Det er det å komme på trening hver dag og treffe gutta som betyr mest. Det kommer jeg til å savne, sier Erik.

Annonse fra Obos-ligaen: