Midlertidig ledelse for Sparebanken Øst Akademiet

I en overgangsfase, frem til ny leder er på plass, vil akademiet ledes av Eirik Sande Kristoffersen og Glenn Engan.

Annonse:

Arne Marcussen har som kjent valgt å takke for seg som leder av Sparebanken Øst Akademiet etter fantastisk innsats gjennom mange år. Frem til klubben finner en verdig erstatter, har valget falt på dyktige ansatte fra akademiets egne rekker.

- Først og fremst vil jeg ønske Arne lykke til i ny klubb. Det er alltid slik at når man mister noen, så gir det muligheter for andre. Derfor er det betryggende å vite at de som tar over nå er meget kompetente, og vil styre akademiet på en utmerket måte inntil ny person er på plass. Eirik og Glenn er to unge, arbeidsomme og faglig sterke personer som vil utfylle hverandre på en god måte i den daglige jobben med våre fremste talenter, sier sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen.

Eirik Sande Kristoffersen.jpg
Eirik Sande Kristoffersen

Eirik Sande Kristoffersen er 28 år og kommer fra Vadsø. Finnmarkingen har vært i klubben i over to år, og jobbet i ulike roller knyttet til klubbens a-lag og akademi. Han har stor erfaring fra andre toppklubber i Norge, og tok UEFA A-lisens i 2022. Eirik har, i løpet av sin tid i klubben, samarbeidet tett med Arne Marcussen.

Glenn Engan.jpg
Glenn Engan

Glenn Engan er 28 år og kommer fra Vikersund. Etter endt praksisperiode i klubben høsten 2021, har han jobbet som administrativ leder for akademiet. I fjor fullførte han en bachelorgrad i Sport Management ved Norges Idrettshøgskole, og er nå i full gang med en mastergrad innenfor samme studieretning.

Ved spørsmål eller annen informasjon tilknyttet Sparebanken Øst Akademiet, ta kontakt med Eirik Sande Kristoffersen (fungerende akademileder) på [email protected] eller Glenn Engan (administrativ leder) på [email protected].

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 06.02.2023, oppdatert: 07.02.2023
Skrevet av: MIF Fotball