Med tap inn i ferien

Egersund beviste at tabellposisjonen deres ikke er noen tilfeldighet da vi fikk bank på Consto søndag ettermiddag.

Annonse:

For det tok ikke mer enn snaut to minutter før ballen lå i nettet bak Thomas Kinn. Egersund var dessuten nær ved å doble rett etterpå, men MIF slapp med skrekken. Etter den forrykende åpningen sank tempoet noe. Bruntrøyene hadde mye ball, men hadde for lavt tempo til å produsere farligheter mot en disiplinert motstander. Første omgang ebbet ut med ledelse for bortelaget.

Fra vondt til verre

Og det gikk fra vondt til verre etter drøyt ti minutter i andre omgang. Ole Amund Sveen skulle rydde unna et tilsynelatende ufarlig innlegg foran eget mål, men var uheldig og feide ballen inn bak Thomas Kinn i sin hundrede kamp for klubben. Dermed var det de tilreisende som kunne juble på tribunen, og bruntrøyene skjønte at dette kunne bli meget tungt å snu. MIF var i det hele tatt preget av lite energi og entusiasme, selv om Joackim Olsen Solberg forsøkte å gjøre noe med det da han kom inn.

Men MIF fant ikke formen på angrepsspillet, og da Andreas Helmersen laget sitt andre mål etter 72 minutter var kampen i realiteten punktert. Dermed blir det ferie på tolvte plass på tabellen, og vi ses igjen til neste hjemmekamp, som går av stabelen mot Lyn 27. juli.

God sankthansfeiring og takk for at dere møter opp og støtter oss, selv om vi ikke klarte å levere som forventet i dag.

Annonse fra Obos-ligaen: