Mathias operert

Mathias Fredriksen er ute i to måneder etter en kneoperasjon.

Annonse:

Mathias Fredriksen pådro seg en kneskade på høstsesongen 2016, som gjorde at han gikk glipp av serieinnspurten. Nå er kantspilleren operert og vil trolig bli spilleklar i mars måned.

Vellykket operasjon
Vellykket operasjon

- Det var en bruskskade i kneet som er rettet opp og en fettpute som er rensket oppe. Operasjonen var vellykket og kirurgen fant det man trodde man skulle finne. Mathias må nå ta det med ro i noen dager og deretter gradvis trene opp musklaturen rundt kneet. Målet er at han blir med oss til La Manga 22. februar. Vanligvis tar det 8-10 uker før man er fullt restituert, sier fysiske trener og fysio i MIF, Eirik "Kula" Pettersen

Det var kjedelig å gå glipp av kvaliken

— Mathias Fredriksen

Mistet kvaliken

Mathias fikk problemer med kneet på tampen av sesongen og er nå glad for å se at det går fremover.

- Det var kjedelig å gå glipp av kvaliken. Jeg visste ikke hva det var da, men fikk hjelp hos en ortoped. Siden da har jeg bare gått og ventet på operasjonen. Nå er det litt hovent, men det ser bra ut. Veldig greit å benytte seg av ferien til slike ting og gå glipp av minst mulig fotballtrening, sier Mathias.

Nå går den lille teknikeren glipp av oppstarten i januar, men vil etter alle solemerker rekke å få mye fotballtrening innen seriestarten i begynnelsen av april.

- Litt kjedelig med opptrening januar og februar, men sånn er. Ikke noe alvorlig skade heldigvis. Målet er å være 100% en god måned før seriestart. Skal bli godt spille fotball igjen når den tid kommer, sier Mathias.

Mathias Fredriksen

  • Født: 28. april 1994

  • Bosted: Oslo

  • Antall kamper for MIF: 24

  • Antall mål for MIF: 2

  • Tidligere klubber: Odds Ballklubb, Tollnes Ballklubb

Annonse fra Obos-ligaen: