Martin er MIFs nye arrangementsansvarlig

Han får store sko å fylle, den unge numedølen som erstatter Arne Ellevset som arrangementsansvarlig.

Annonse:

- Målet er å skape gode rammer rundt kampene både i OBOS-ligaen og Norsk Tipping-ligaen, sier Martin Kjenaas da vi spør hva det vil si å være arrangementsansvarlig i MIF Fotball.

23-åringen kommer opprinnelig fra Svene i Numedal. Bygda er kanskje mest kjent for en verdensmester i skihopping (Per Bergerud i 1985), men det var tidlig fotballen som opptok Martin.

- Som senior har jeg vært innom både Ready og FUVO, men spilte i MIF-akademiet selv som yngre. Skoene er imidlertid lagt på hylla nå, og i mai er det meningen at han er ferdig med en bachelorgrad i faget som heter Sport Managment ved Norges Idrettshøgskole. I tillegg til aktiv karriere har han bakgrunn også som trener, ikke bare i Stoppen, men faktisk også i Molde.

Fornøyd BP

Med sine mange år i norsk toppfotball regner vi med at Bjørn Petter Ingebretsen har noen tanker om MIFs nye arrangementsansvarlig. Og det har han:

- Dette er en ansettelse vi er meget godt fornøyd med. Martin har vist at han virkelig har et ønske om å jobbe for oss. Han er ung og har mye pågangsmot, noe som kommer godt med i en slik jobb. I tillegg er han i ferd med å bygge et nettverk av frivillige og andre samarbeidspartnere som MIF Fotball kommer til å nyte godt av – forhåpentligvis i mange år fremover, sier BP til oss.

Blitt kjent med mange allerede

På plass i ny leilighet i Stadionkvartalet får Martin kort vei til ny jobb. Midt i fotballens smørøye i Mjøndalen er det også lett å bli kjent med folk for den omgjengelige unggutten.

- Jeg har allerede rukket å bli kjent med mange, og jeg er imponert over at stedet har så mange som har lyst til å bidra frivillig til gagn både for klubben og bygda generelt, sier Martin, som også blir ansvarlig for arrangementer som sponsorcup, VIP-området og arrangementer for frivillige og supportere.

Han er også rask til å understreke hvor viktig frivilligheten er for MIF som klubb.

- Potensialet i Mjøndalen er stort. Det er ingen hemmelighet at vi har hatt noen magre år økonomisk, og da ser vi hvor viktig frivilligheten er for at vi skal kunne fortsette å spise kirsebær med de store og hevde oss, forteller han og legger til at det bare er å ta kontakt dersom noen har lyst på en prat.

Lagånd, innsats og kameratskap! Martin når du på [email protected] eller telefon 476 15 066.

Annonse fra Obos-ligaen: