Marita Brukthandel med videre

MIF Fotball er glad for å kunngjøre at Marita Brukthandel er med på laget ut 2023

Annonse:

Marita Brukthandel i Mjøndalen er ikke bare en butikk. For i bruktbutikken i Drammensveien 64A kombinerer man nemlig vanlig butikkdrift tre dager i uken med arbeidspraksis innen trygge og gode rammer for mennesker i en vanskelig livssituasjon som trenger hjelp for å komme ut i arbeidslivet. 

- Det handler også mye om å bygge opp mennesker og øke deres grad av livsmestring, sier Trond Pettersen, som er daglig leder i Marita Brukthandel. 

I andre etasje på butikken finnes også en hyggelig kafé, og butikken bistår også personer med rusproblemer, mennesker som vil ut av livskontrollerende forhold og støtter mennesker som har ulike psykiske, sosiale eller fysiske utfordringer. 

Positivt samarbeid

- Sponsorsamarbeidet med MIF Fotball er svært positivt for oss. Vi har fått masse nye kunder og mange hyggelige kommentarer som følge av samarbeidet, forteller Trond videre. 

MIF og Marita Brukthandel har samarbeidet siden juni 2022, og det er likhetstrekk mellom jobben butikken gjør og de verdiene MIF står for – nemlig lagånd, innsats og kameratskap. 

Nå har Marita Brukthandel og MIF Fotball inngått en sponsoravtale som strekker seg ut 2023. 

- Det er veldig hyggelig å få tilbakemelding på at de ser samarbeidet som verdifullt, sier Morten Sørlie i MIF Fotball. 

Viktig med lokale samarbeidspartnere

Nå har Marita Brukthandel og MIF Fotball inngått en sponsoravtale som strekker seg ut 2023. Det er Morten og Trond glade for.

- Vi ser viktigheten av å samarbeide med både store og små lokale partnere, forklarer Morten og forteller at klubben skal levere tilbake i masse synlighet, aktiviteter og fantastiske opplevelser på Consto Arena 2023.

Og i likhet med Marita Brukthandel har MIF et ønske om å gjøre en forskjell i folks hverdag. 


 

Annonse fra Obos-ligaen: