Målløst mot LSK

Bruntrøyene bet igjen godt fra seg mot eliteseriemotstand på Marbella lørdag ettermiddag.

Kampen endte 0-0, og i de siste femogførr var det lite å skrive hjem om. Det som skjedde, gikk stort sett for seg før pause, og det var ikke gått mange minuttene da MIF kanskje burde føle seg snytt for et straffespark. Lover Reuterswärd utfordret på venstre side, kom seg rundt og fikk slått et innlegg som gikk i armen på Sam Rodgers. Armen var ikke inntil kroppen, men kamplederen valgte likevel å vinke spillet videre.

Mye MIF i starten

Det var i det hele tatt mye MIF i de første femten minuttene. Vel hadde Lillestrøm kamp i midtuka og stilte noe redusert i dag i forhold til hva som vel er forventet startellever til seriestart om en måned, men vi tror likevel at mange med gult hjerte var skuffet over innsatsen til sine yndlinger. For i tillegg til situasjonen hvor det nok skulle vært et straffespark, fikk MIF flere sjanser til å ta ledelsen.

Mats Pedersen fyrte løs på et frispark tidlig, men ballen gikk litt over tverrliggeren til Stefan Hagerup, og Skjervøy-gutten hadde også enda en suser før kvarteret var spilt. Likevel – mål ble det ikke da ballen gikk rett utenfor buret.

LSK mer med

Så kom Lillestrøm gradvis mer med i kampen. De fikk en fin sjanse til å ta ledelsen da et forsøk på å bryste et svakt innlegg tilbake til målvakt Thomas Kinn ble for svakt. Lars Ranger oppfattet situasjonen lynraskt og var først på ballen, men den gikk via Kinn og over mål til et hjørnespark eliteserielaget ikke fikk noe ut av.

Fem minutter senere fikk kanarifuglene et nytt hjørnespark, og denne gangen ble det farligere. Men Thomas Kinn leverte en god redning da han kastet seg til sin venstre side og avverget headingen. Tre minutter senere var Love Reuterswärd igjen på farta og fyrte av kanonen. Skuddet var bra, men gikk like over.

Og det var vel egentlig det som var å skrive hjem om i en kamp hvor vi leverte godt mot et lag fra øverste nivå. Gutta med støtteapparat reiser hjem på mandag, og neste treningskamp er torsdag 7. mars. Da er det Moss FK som står på motsatt side, og kampen går på Consto Arena. Avspark klokka 14!

Bak fra venstre: Thomas Kinn - Rasmus Holten - Peder Vogt - Sivert Øverby - Love Reuterswärd - Sondre Skogen Foran fra venstre: Ole Amund Sveen - Simon Appiah - Brinder Singh - Martin Rønning Ovenstad - Mats Pedersen
Dagens MIF XI.
Bak fra venstre: Thomas Kinn - Rasmus Holten - Peder Vogt - Sivert Øverby - Love Reuterswärd - Sondre Skogen
Foran fra venstre: Ole Amund Sveen - Simon Appiah - Brinder Singh - Martin Rønning Ovenstad - Mats Pedersen