Målløs generalprøve

Mjøndalen holdt nullen, men skapte også lite, borte mot Sandefjord.

Annonse:

Den utsatte seriestarten i Eliteserien er kun seks dager unna. Da passer det bra med en siste treningskamp. Onsdag var Sandefjord motstander på den vakre gressmatta i hvalfangerbyen.

Vegard Hansen ga de samme elleve som startet mot Vålerenga sist fornyet tillt. Men han måtte tidlig starte rokkeringer da skadene florerte i denne treningskampen.

Etter et kvarter måtte Lars Olden Larsen av banen med det som så ut som svimmelhet. 17 minutter senere fikk Stian Aasmundsen samme symptomer etter en hodeduell og dermed var to på midtbanen satt ut av spill.

Nysigneringen Martin Rønning Ovenstad og Dagur Thorhallsson erstattet ulykkesfuglene.

Hele første omgang slet Mjøndalen med å etablere trykk mot Sandefjord-målet og var nok mest fornøyd med å ha holdt nullen. Sosha Makani vartet blant annet opp med en beinparade og holdt lagene ajour.

Etter pause var det fortsatt lenge mellom sjansene, men likevel var det bedring å spore for de brune. Både Fredrik Brustad og Tonny Brochmann kom til avslutninger og i det hele tatt en bedre omgang for de tilreisende.

Sandefjord hadde også sine muligheter, men var ikke like toneangivende etter pause. Alt i alt fortjent med uavgjort og defensivt en godkjent kamp av Mjøndalen. Så vil nok de neste treningsdagene inn mot Eliteseriestarten handle om det offensive.

Mjøndalen (4-3-3)

  • Sosha Makani

  • William Sell (Alexander Betten Hansen 64. min), Markus Nakkim, Sondre Solholm Johansen (Quint Jansen, 90.minutt), Vetle Dragsnes

  • Lars Olden Larsen (Martin Rønning Ovenstad 16.min),Stian Semb Aasmundsen (Dagur Dan Thorallsson 33.min), Tonny Brochmann

  • Christian Gauseth (Alfred Scriven 90.min), Fredrik Brustad (Andreas Hellum 90.min), Sondre Liseth, Alfred Sriven (90.minutt)

Annonse fra Eliteserien: