Målkalas mot Tromsø

Mjøndalen vant hele 5-1 i den nest-siste kamp før seriestarten.

Mjøndalen startet treningskampen på Consto Arena med en velkjent bakre firer. Alexander Betten Hansen startet for en skadeplaget Akeem Latifu på høyrebacken. Midtbanen besto av kaptein Christian Gauseth sentralt og Jokke og Tonny Brochmann som indreløpere. William Sell og Sondre Liseth beklet kantene, mens Olivier Occean staret på topp.

Brochmann, som har spilt lite i vinter, viste prov på at formen er i anmarsj. Knappe halvtimen inn i kampen la Occean igjen ballen til dansken som med strak vrist sendte Mjøndalen i føringen.

Kun sju minutter senere tok Brochmann med seg ballen fra egen banehalvdel, forserte tre til fire motspillere før han serverte William Sell på høyrekanten. Sell slo et perfekt innlegg rundt TIL-forsvarer. Der var Sondre Liseth som bredsidet inn 2-0. Utsøkt angrep.

På overtid av første omgang var nok en gang Brochmann på plass. Alene med keeper gjorde han ingen feil og kunne trille ballen i åpent bur. 3-0 stod det også til pause.

Mjøndalen holdt trøkket oppe, selv om det ble en del bytter både i pausa og utover andre omgang. MIFs fjerde mål fikk innbytter og U19-spiller, Frank Bizoza, æren av å sette inn. MIF ledet altså 4-0 før timen var spilt.

Tromsø reduserte nokså kjapt, men i stedet for at det ble spennende fikk Mjøndalen nok en scoring. Denne gang ved ringreven Olivier Occean. 5-1 stod det etter 64. minutter.

Flere mål ble det ikke og Mjøndalen tar med seg økt selvtillit inn til generalprøven mot Stabæk neste søndag. Kampen spilles på Consto Arena kl. 15.30.

Mjøndalen - Tromsø 5-1 (3-0)