Love og Bring ut 2026

Gode nyheter – både Mathias Bringaker og Love Reuterswärd forlenger kontraktene med MIF Fotball.

Annonse:

De to angrepsvåpnene har vist seg viktige i det offensive spillet til Mjøndalen denne sesongen, og sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen er veldig fornøyd med å ha sikret seg rogalendingen og svensken i to og et halvt år fremover.

- Vi snakker om to rutinerte spillere som fortsatt har et stort potensial. Både Mathias og Love tar plass i garderoben på en positiv måte, og gir unggutta noe å strekke seg etter både ferdighetsmessig og mentalt. Vi trenger voksne kontinuitetsbærere i gruppa, og det får vi i disse to. Det gleder meg stort at disse to er med videre i brunt, forteller sportssjefen engasjert.

Fornøyd hovedtrener

Hovedtrener Kevin Nicol er også fornøyd med at de to offensive spillerne forlenger.

- De er begge en viktig del av troppen vår, og gir oss masse energi i det offensive spillet. Begge har dessuten masse fart, noe som er en konstant trussel mot motstanderens forsvarsspill, sier skotten.

Mathias Bringaker kom til MIF foran 2023-sesongen og jørpelandsbuen har i skrivende stund spilt tretti kamper og laget ti mål for bruntrøyene. Love Reuterswärd kom sommeren 2022, og kan notere seg for snaut femti kamper og fire mål så langt.

- Mathias har masse erfaring fra norsk toppfotball og har begynt å utvikle seg til en leder i spillergruppa. Han har fortsatt mer inne, fordi han har vært plaget med litt småskader som det nå ser ut til at vi klarer å få bukt med, leger hovedtrener Nicol til.

- Når det gjelder Love, så har han tatt store steg etter at han kom til Mjøndalen, særlig når det gjelder det defensive. Han har potensiale til å være en av de aller beste i norsk fotball én mot en offensivt, og han leverte et solid bidrag allerede i andre omgang mot Moss. Sammen med Love skal vi i trenerapparatet bygge videre på hans ferdigheter i resten av sesongen, lover Kevin Nicol.

Vi er glade for å ha dere med videre!

Annonse fra Obos-ligaen: