Ledig stilling

Mjøndalen IF Fotball søker matrialforvalter til A-laget.

Annonse:

Kunne du tenke deg å bli med på fine turer i Norge og være en viktig del av Mjøndalens A-lag i Eliteserien?

Vi søker en lojal og positiv person med evne og vilje til å jobbe mye i perioder. Noe kunnskap og forståelse for fotballbransjen og kulturen er en klar fordel. God systematikk og velutviklet ordenssans er et krav. Som en viktig del av støtteapparatet får man tett samarbeid med trenere og spillere som en del av hverdagen. Positivitet og evne til å bidra i alle situasjoner er viktig for å få et godt resultat for klubben.

Jobben inngår i et team rundt klubbens A-lag og hverdagen vil være i garderoben. Sørge for at alt utstyr er klart til alle treninger og kamper gjennom hele sesongen. Og gjøre alt ryddig og klart i etterkant av treninger/kamper.

Arbeidstid vil være knyttet opp mot A-lagets treningstider gjennom uken, kveld må beregnes. Det vil også være svært mange helger med reiser gjennom året. Fleksibel arbeidstid tilpasset aktiviteten.

I utgangspunktet vil avtalen gjelde 1.1.2019 til 31.12.2019 i første omgang, med intensjon om forlengelse. Det kan være en fulltidsstilling, eller to som deler på oppgaven, da med prosentstillinger. Lønn etter avtale. 

Hovedoppgavene vil være:

  • Totaloversikt på utstyr til klubbens A-lag, med spillere og trenere, samt støtteapparat (ca 30 personer).
  • Vask av alt tøy og vedlikehold og kontroll av alt treningsutstyr.
  • Vask og vedlikehold av alle lokaler og garderober som benyttes i forbindelse med trening og kamp.
  • I Mjøndalen deltar alle i et fellesskap og det vil være en del anledninger hvor man bidrar på andre områder i klubben.

Om dette er din drømmejobb, ta kontakt med oss. Send din søknad til [email protected] innen 5 desember.

Annonse fra Obos-ligaen: