Ledet an som spiss

Christian Gauseth trengte bare sju minutter som spiss før han scoret mot Raufoss.

Mjøndalen startet treningskampen mot Raufoss med Andreas Hellum og Mads Hansen på kantene og Christian Gauseth som spiss. De tre var også svært toneangivende i starten av kampen.

Etter kun sju minutter tar Gauseth seg god tid inne i feltet før han finne er åpning og banker ballen i nettaket. 1-0 til de brune. Målgivende kom fra Mads Hansen etter en flott opprulling på høyresiden.

Sammen Hansen vartet opp med en ny assist da Hellum dundret inn 2-0 kun to minutter senere. Fra 17 meter var Hellum nådeløs med venstra.

Raufoss reduserte én gang før pause da de satte inn en retur bak en utspilt George Bokwe i MIF-buret. Mjøndalen kunne ved flere anledninger satt inn det tredje i 1. omgang, men manglet på både marginer og presisjon.

Andre omgang ble mer sjansefattig, men fortsatt var Mjøndalen det førende laget. Og det tredje målet kom omsider. Jonathan Lindseth stjal et utspill fra keeper og var plutselig på åpent mål. Ballen ble plassert enkelt i hjørnet.

3-1 ble også sluttresultatet. Innen dommeren blåste av hadde Mjøndalen satt innpå tre ungutter fra MIF Akademiet. Et svært ungt lag avsluttet kampen for de brune.

Mjøndalen - Raufoss 3-1 (2-1)

• 1-0: C. Gauseth (7. min)

• 2-0: A. Hellum (9. min)

• 2-1: Ukjent (16. min)

• 3-1: J. Lindseth (71. min)