Låner Molde-keeper

Mathias Eriksen Ranmark (23) fyller hullet i keeperkabalen.

Annonse:

MIF Fotball henter Mathias Eriksen Ranmark til klubben på en låneavtale fra Molde FK frem til sommeren. Fra før har Mjøndalen leid inn Rosenborg-keeper Julian Faye Lund.

- Med det får vi et meget ungt og lovende keeperpar i Eliteserien. Ranmark og Faye Lund er svært talentfulle og spennende gutter som vi gleder oss til å jobbe med, sier sportssjef i MIF Fotball, Kenneth Karlsen.

Førstekeeper Sosha Makani røk korsbåndet i fjor høst og er ikke ventet tilbake på fotballbanen før juni. Mjøndalen havnet i en spesiell keeper-situasjon, da George Bokwe ble den andre keeperen på kort tid som ble satt ut av spill på grunn av skade. I treningskampen mot Sandefjord brakk Bokwe beinet.

23 år gamle Mathias Eriksen Ranmark stod én Eliteserie-kamp for Molde i 2018 og satt på benken i de øvrige 29. Nå skal Ranmark ta opp kampen om å vokte MIF-buret i 2019.

- Begge to er meget interessante keepere, og vi ser frem til en fin duell mellom de om å vokte målet til Mjøndalen. Det er en helt åpen kamp om plassen, og begge vil nok få muligheter i den første perioden. Det er en litt spesiell situasjon vi har havnet i med skader på våre keepere, men er veldig godt fornøyd med løsningen vi nå har, sier Karlsen.

Annonse fra Obos-ligaen: