Kriget inn poenget

Mjøndalen startet sesongen med et sterkt poeng borte mot Stabæk.

Annonse:


Vegard Hansen gjorde ingen endringer på laget som startet generalprøva mot Sandefjord. Riktignok var det noen endringer på hvor han disponerte de elleve utvalgte. Christian Gauseth lå bak spissene, som var Sondre Liseth og Fredrik Brustad.

Og kampplanen fungerte bra lenge. I hele den første omgangen var Mjøndalen helt på høyde, kanskje til og med litt bedre, enn hjemmelaget. William Sell kunne, og burde, sendt de brune i føringen etter kun noen få minutter. Men skuddet gikk over fra kloss hold. En lei sprett får ta skylda for den.

I andre omgang fortsatte lagene å utligne hverandre. Helt frem til timen var passert. Da kom det noen bytter hos Mjøndalen og Stabæk tok over den siste halvtimen. Bortelaget havnet lavt i banen og fikk tilnærmet ingen sjanser i denne perioden.

Nysigneringen Ibrahim Shuaibu kom inn i nevnte periode for Sondre Liseth, men fikk ikke notert seg for stort annet enn defensiv jobbing.

Alexander Betten Hansen var kveldens mest uheldige, eller urutinerte, da han rakk å dra på seg to gule kort i løpet av et kvarters spill. Dommeren viste ingen nåde og sendte backen i dusjen etter to forseelser.

Ett poeng i seriestarten var nok Mjøndalen aller mest fornøyd med av de to lagene, men med litt mer marginer kunne det blitt tre poeng til Mjøndalen. En solid innsats og knallhardt kollektiv viste seg frem, som gir optimisme for de resterende 29 rundene.

Stabæk - Mjøndalen 0-0 (0-0)

  • Nadderud stadion, 200 tilskuere

Mjøndalens lag

  • Sosha Makani

  • William Sell (Alexander Betten Hansen 73. min) - Markus Nakkim - Sondre Solholm Johansen - Vetle Dragsnes

  • Lars Olden Larsen - Stian Aasmundsen - Tonny Brochmann

  • Fredrik Brustad - Christian Gauseth - Sondre Liseth

Annonse fra Eliteserien: