Kom til kort mot serielederen

Boyes redusering to minutter før slutt var eneste oppturen da Bodø/Glimt gjestet Isachsen stadion.

Bortelaget gikk i strupen på bruntrøyene fra start og det var tydelig at hjemmelaget var ukomfortable. Belønningen kom også raskt da Glimt tråklet seg gjennom på høyrekanten etter kun 11 minutters spill og satte inn 1-0 fra kloss hold.

Hele første omgangen var en tam affære fra Mjøndalen som ikke maktet å true bortelagets keeper den første halvdelen av kampen. I stedet var det Glimt som fikk doble etter en overgang. Halvt liggende kom Boye til en halvsjanse rett før dommeren sendte lagene i garderoben. Dermed stod det 2-0 til pause.

Etter hvilen kom Jibril Bojang inn på topp i stedet for Kingsley Olie og han skapte i større grad enn lagkameratene ubalanse hos Glimt-forsvaret. Og i andre omgang fremstod de brune noe giftigere enn i første. Jonathan Lindseth testet skuddfoten ved et par anledninger uten å overliste en god sisteskanse hos Bodø-laget.

Bortelaget så ut til å trygge inn tomålsseier da Bojang forserte fremover i banen og slapp kula til Boye utenfor 16-meteren. Toppscoreren bredsidet inn ballen nede ved stolperota og skapte litt spenning på tampen. Men flere mål kom ikke og serielederen fra nord stakk av med alle poengene. Noe som etter spill og sjanser var fullt fortjent.

Mjøndalen-Bodø/Glimt 1-2 (0-2)