Kom til kort mot Molde

Mjøndalen klarte ikke å stoppe effektive Molde.

Vegard Hansen kastet nysigneringen Jacob Bergström inn fra start mot gulljagende Molde. Han spilte i tospann med Olivier Occean i en 3-5-2-formasjon.

Og fra start så det riktig så lovende ut. Mjøndalen pisket inn innlegg etter innlegg, men dessverre endte ingen med scoring. Molde var langt giftigere da de kom på besøk. Og etter 24 minutter fant Molde-spillerne hverandre. Ballen endte til slutt opp hos Ohi som kunne skli inn ledermålet.

0-1 stod det også til pause etter at Molde fikk et bedre grep om kampen.

Andre omgang er relativt sjansefattig frem til det 55. minutt. Erling Knudzon mottar ballen på høyresiden og curler et skudd utagbart opp i lengste kryss. Du husker kanskje Fred Friday for Lillestrøm i 2015? Ja, det var kopi av hans kremmerhus.

Mot slutten av kampen presser Mjøndalen på i større grad og skaper store sjanser, anført av innbytterne Fredrik Brustad og Sondre Liseth. Førstnevnte var usedvanlig uheldig da avslutningen hans fra kloss hold ble stoppet av en meget god sisteskanse i Molde-buret.

Men på overtid skulle Liseth lykkes. Occean tok ned en lang poler og la ned til bergenseren som hamret inn reduseringen. Da våknet både publikum og spillerne og øynet ett poeng. I stedet ble de brune knallhardt straffet av en gavepakke. Eirik Hustad takket og bukket og satte spikeren i kista.

Dermed endte kampen 1-3 i en kamp som ikke ga oss altfor mange sjanser, men som Molde dominerte i banespillet.