Knepent tap mot Odd

Mjøndalen slet med å skape sjanser og tapte 1-0.

Onsdagens treningskamp i Telemarkshallen ble i store grader styrt av "hjemmelaget" Odd. Anført av Oldrup Jensen på midtbanen var det Skienslaget som skapte de aller fleste sjansene.

Og lenge klarte Mjøndalen å stå i mot presset. Helt til det kun var sekunder igjen av første omgang. Da fikk Torgeir Børven motta ballen på 16-meteren, tverrvende og sende kula i lengste hjørnet. 1-0.

Det nærmeste de brune kom mål før hvilen var et skudd fra Fredrik Brustad. Det ble blokkert rett foran mål.

I pausen gjorde Mjøndalen tre bytter og totalt sju i løpet av hele kampen. Tonny Brochmann erstattet Dagur Thorhallsson og sørget for mer offensiv kraft i laget. Og Mjøndalen kom langt mer med utover i kampen, selv om sjansene uteble.

Innbytter Alfred Scriven fikk satt hodet på et innlegg, men avslutningen ble en enkel oppgave for Odd-målvakten. Og det var også MIFs beste mulighet til å få med seg noe fra kampen.

I stedet ebbet det ut i 1-0-tap for Mjøndalen, som tross stagnasjon offensivt viste at de defensivt kan hamle opp med Eliteserie-motstand.

Odd - Mjøndalen 1-0 (1-0)