Knepent tap i Molde

Mjøndalen holdt nullen i en time med serielederen.

Annonse:


Vegard Hansen hadde forberedt seg godt til det tøffe borteoppgjøret mot serieleder Molde. De brune gikk ut i en ny formasjon, 3-5-2, med Vetle Dragsnes og William Sell som vingbacker.

Det fungerte best før pause. Da var det ikke mange klare målsjanser å spore for hjemmelaget. Mjøndalen slet enda mer med å produsere noe offensivt og det stoppet med noen halvsjanser. Likevel en god omgang av bortelaget.

Etter pause fikk imidlertidig Molde mer fart på sakene og det tok ikke lang tid før Leke James gikk i bakken inne i feltet. Ohi tok straffen og blåste den over. Mjøndalen slapp med skrekken.

En time inn i kampen sprakk det opp i et ellers bunnsolid forsvar. Høyreback Kristoffer Haraldseid sneik seg inn mellom Dragsnes og Jokke og etter et nydelig medtak bredsidet han ballen under Ranmark og i mål.

Mjøndalen gjorde noen bytter og flyttet spillet høyere i banen, men maktet ikke å true Molde-målet nevneverdig. Dermed endte det med 1-0-tap i Molde. Etter en kamp som står til godkjent av de brune, selv om det er en fattig trøst når beholdningen er null poeng.

Mjøndalen (3-5-2):

  • Mathias Eriksen Ranmark

  • Quint Jansen - Sondre Solholm Johansen - Joackim Olsen Solberg

  • William Sælid Sell (Jibril Bojang fra 79.) - Tonny Brochmann - Christian Gauseth - Stian Aasmundsen – Vetle Dragsnes (Akeem Latifu fra 85.)

  • Sondre Liseth, Fredrik Brustad (Olivier Occéan fra 59.)

Annonse fra Eliteserien: