Knepent tap i generalprøva

Stabæk scoret kampens eneste mål, mens Mjøndalen hadde fortjent flere.

Mjøndalen med samme lagoppstilling som mot Tromsø for én uke siden. På benken satt blant andre klubbens nysignering, Stian Aasmundsen.

Første omgang var ingen høydare, men Mjøndalen viste antydninger til at formen er i anmarsj. Begge kantene, Sell og Liseth, var uromomenter fremover, men det manglet sluttprodukt. Kombinasjonen Latifu/Occean var også skummel til tider, men endte uten scoring.

Stabæk åpnet friskt, men ble mer og mer lavtliggende utover omgangen og fikk lite til fremover.

Vegard Hansen gjorde ingen endringer på laget i pausa, men fikk uansett laget til å fremstå mer aggressive etter sidebyttet. Og etter drøye timen var de brune uhyre nære å ta ledelsen da William Sell skøyt i stolpen. Returen ble blokkert i siste liten.

Dessverre fikk Sell en smell i skuddøyeblikket og måtte bytte ut. Inn kom Jibril Bojang som med sin ekstreme hurtighet skapte masse trøbbel for Stabæk-forsvaret.

Men mot spillets gang fikk Stabæk en sjelden sjanse. Som de benyttet godt. På bakre stolpe kunne Matthew Rusike stange ballen i mål. 0-1.

Ikke lenge etterpå var Bojang en feberredning unna å utligne. Også Gauseth fikk en gylden mulighet på tampen, men ryggsekken var på og skuddet gikk langt over.

En godkjent gjennomføring, selv om nok ingen er fornøyd med resultatet. Størst jubel fikk innbytter Stian Aasmundsen som fikk knappe ti minutter i sitt comeback.

Mjøndalen - Stabæk 0-0 (0-0)