Klart for fotballskole

Mandag til onsdag arrangeres MIF/Tine fotballskole.

Annonse:

Fotballskole i Mjøndalen første uka etter skoleslutt har lange tradisjoner. Siden midten av 80-tallet har Mjøndalen IF Fotball hvert år hatt glede av å invitere gutter og jenter til fotballskole på våre flotte anlegg.

Fotballskolen i uke 25 avholdes over 3 dager og arrangeres både på Consto Arena og Vassenga Gress. Mjøndalshallen vil også kunne benyttes hvis behov. Instruktører vil være våre trenere fra Sparebanken Øst Akademiet og spillere fra U21, U19 og U17 gruppa.

Fotballskolen er ett høydepunkt for både barna og våre trenere sier fotballskoleansvarlig Tom Inge Israelsen. Han kan melde om over 100 påmeldte barn til årets happening og er fornøyd med antall deltagere. Det har vært utfordrende å planlegge fotballskole siden vi har levd i en viss uvisshet knyttet til Covid-19 restriksjonene. Men med de siste åpningene vil det bli en tilnærmet normal fotballskole denne gang.

Påmeldingsfristen utløper fredag 18 juni og det fortsatt plass til noen flere. Påmelding og betaling kan gjøres via denne siden

Praktisk informasjon til deltagerne er sendt ut på mail. Den første dagen er det oppmøte i Mjøndalshallen for de som er påmeldt den ordinære fotballskolen. For de som er påmeldt proffskolen er det oppmøte på Consto Arena kl 09.00.

Annonse fra Obos-ligaen: