Klart for comeback

Vamouti Diomande loves spilletid mot Levanger.

Annonse:

Det er gått to og et halvt år siden Vamouti "Dio" Diomande skadet kneet. Siden den gang har han trent seg opp igjen, slått opp skaden, og trent seg opp igjen.

Han er faktisk én av flere som er aktuelle fra start

— Vegard Hansen

Nå er det endelig duket for comeback for publikumsyndlingen til Mjøndalen.

- Det er veldig sannsynlig at Dio får kamptid mot Levanger. Han er faktisk én av flere som er aktuelle fra start, sier hovedtrener Vegard Hansen.

Jonathan Lindseth står over grunnet karantene og Hansen må dermed gjøre endringer på laget som har startet de siste åtte kampene.

God nok

Det har blitt noen kamper for MIF 2 i 4. divisjon på ivorianeren - men ingen innhopp i OBOS-ligaen i år.

- Vi tar han med i troppen denne gang fordi vi mener han er sportslig kvalifisert og kan bidra med noe. Det er vanskelig å si om han er 100% seg selv igjen, men vi ønsker å se han på dette nivået igjen, sier Hansen.

Liten benk

Samtidig som Mjøndalens a-lag i OBOS-ligaen spiller hjemme mot Levanger søndag, så reiser rekruttlaget til Hallingdal for en viktig opprykkskamp i 4. divisjon.

- Vi sender fire a-lagsspillere til Hallingdal og har dermed bare fire spillere på benken mot Levanger. Grunnen til dét er at vi gjerne vil rykke opp fra 4. divisjon. Det gir samtidig de fire på benken en god mulighet for spilletid mot Levanger, sier Hansen.

Hansen har til slutt en aldri så liten oppfordring til alle brune venner:

- Vi håper så mange som mulig kommer og viser sin støtte til Dio. Det vil i så fall både vi og han sette stor pris på, sier Hansen.

Annonse fra Eliteserien: