jp

Klar for MIF

Nedre Buskeruds dårligst skjulte fotballhemmelighet på Deadline Day: Mjøndalen låner Jesper Robertsen fra Tromsø IL ut sesongen.

Annonse:

Robertsen er født i 2004 og gått gradene i TIL helt siden barndommen.

- Vi har ønsket oss en spiller som kan gi oss mer konkurranse bakover på banen, forteller sportssjef Bjørn Petter Ingebretsen om unggutten fra nord, som kan bekle rollene både som back og kant.  

Til tross for sin unge alder besitter Robertsen allerede mye rutine, og debuterte i OBOS-ligaen for Gutan tilbake i 2020. Eliteseriedebuten kom sesongen etter, og i år har det blitt fire nye opptredener for laget som tidvis har imponert i årets Eliteserie. Dessuten har det blitt fire kamper i NM samt spill for TILs andrelag, som i likhet med MIF-rekruttene spiller i Norsk Tipping-ligaen.

Ingebretsen forteller videre at Robertsen allerede har imponert med sine gode holdninger.

- Vi forventer en spiller som i tillegg til å øke kvaliteten i treningshverdagen tar med seg både tempo og duellspill fra nivået over OBOS-ligaen, og tror at Jesper kan bli en viktig brikke for oss i sesonginnspurten, avslutter sportssjefen om vår nye spiller, som også har flere landskamper på aldersbestemt nivå.

Velkommen til MIF, Jesper!

Annonse fra Obos-ligaen: