Kjøp drakta og vinn orkesterplass

Alle som kjøper den nye hjemmedrakta er med i trekningen av å se første hjemmekamp fra terrassen til Vegard Hansen.

Annonse:

Onsdag 22. april kl. 22 lanseres Mjøndalens nye hjemmedrakt for sesongen 2020. I den anledning arrangerer klubben en konkurranse hvor vinneren stikker av med en knallgod premie.

Gå til nettbutikken

Alle som kjøper drakta innen de første 24 timene etter lansering er med i trekningen av å disponere leiligheten til Vegard Hansen under første hjemmekamp i 2020. Vinneren kan ta med seg tre venner og får orkesterplass ut over Consto Arena.

- Vi ønsker å gi noe tilbake til alle som støtter klubben og vi føler at dette er en påskjønnelse som vil settes pris på av fansen. Faren er jo til stede for at første hjemmekamp går uten tilskuere og i så fall blir det ekstra attraktivt. Også må vi rette en stor takk til Vegard som er utrolig sporty, sier kommersiell leder, Ole Sivertsen.

Som det fleste veit, så er terrassen til Vegard plassert på kortsiden av banen i øverste etasje av Stadionkvartalet. Uterommet er romslig og sørger for at alle smittehensyn ivaretas.

Vinneren blir annonsert under "Drømmereprisen" som sendes live på Facebook torsdag 30. april fra kl. 19. I studio er Vegard Hansen, Mads Hansen, Thomas Solvoll og Kevin Nicol. De kommenterer nedrykksdramaet fra 2009 mellom Mjøndalen og Hønefoss. Det er for øvrig samme kamp hvor Mads Hansen scoret årets mål som gikk verden rundt den høsten.

Annonse fra Obos-ligaen: