Kjenner drømmens verdi

Thomas Olsen er tilbake som samarbeidspartner med BmTakst Mjøndalen.

Annonse:

På Consto henger et viktig budskap: «Store drømmer fra ei lita bygd».

Vi er hverken størst i penger eller antall, men vi drømmer minst like stort som alle andre. Det er en del av sjela til mjøndølen og eikværingen – selv om han var husmann eller industriarbeider, sto han ikke med lua i handa og overlot drømmene til bonden eller fabrikkeieren. Mjøndølen lot ikke stand eller hierarki stå i veien for store drømmer, og for en god del ble drømmen virkelig.

Bondesamfunnet og industribygda er ikke det samme lenger, men vi skal fortsatt drømme. Mjøndalen IF og Consto, skal være en klubb og en arena, for å hjelpe mennesker til å nå sine drømmer. Enten det er drømmen om en fotballkarriere, drømmen om Champions League, eller drømmen om å banke godset på eget gress – vi skal være et trinn på veien, en viktig plattform, for å nå den drømmen.

Men klubben kan ikke klare dette selv. Vi trenger hjelp fra mjøndøler og vestfossinger, eikværinger og skotter - eller sunnmøringer. Vi trenger hjelp fra mennesker og bedrifter som bryr seg. Bedrifter og mennesker som deler drømmen, som vet å sette pris på drømmen.

Mennesker som Thomas Olsen og Joakim Gustavsen i firmaet BmTakst Mjøndalen. Gjennom årelang erfaring fra takst og verdivurdering, og med nært slektskap til vår egen legende, Kai Lagesen, har de kunnskap om verdier i hodet, og fotball i blodet. 

Vi er veldig glade for at gutta og BmTakst Mjøndalen, vil være med oss på laget. Vi vet at dere kan bidra til å oppfylle drømmer, enten det er på banen eller på eiendomsmarkedet.

Tusen takk, og velkommen til Consto!

 

Annonse fra Obos-ligaen: