KIWI Norge rykker opp!

KIWI Norge blir ny hovedsamarbeidspartner med Mjøndalen Fotball.

Annonse:

Avtalen vil bidra til at Mjøndalen IF styrker sitt økonomiske fundament, slik at forholdene ligger til rette både for toppidrettssatsing og gode prestasjoner sammen med bredden ellers i klubben.

Sponsoratet har i mange år eksistert mellom KIWI og MIF, og dette er en slik type avtale som bygger klubben videre. Dette er godt for Mjøndalen IF, sier daglig leder i Mjøndalen IF, Svein Erik Gevelt.

- KIWI har gitt med hjertet i mange år. Nå både forbedres og forenkles avtalen, særlig for breddeidretten. Dette er aktiviteter som i all hovedsak er drevet på dugnad, men noen ting må kjøpes inn, og da er vi helt avhengige av hjelp. Denne avtalen betyr derfor ekstremt mye for hele idrettsklubben, og vi er veldig takknemlige for det.

Han forteller at sponsoratet er et kjærkomment bidrag til alt som skal til for å drive breddeidrett: Fra drakter og utstyr til arrangementer, cuper, renn og sosiale tiltak for medlemmer og lokalmiljøet. Sponsoratet gjelder alle idretter i MIF: Bandy, e-sport, ski, turn, judo, baseball, håndball og fotball for damer og herrer – sistnevnte både på bredde og toppnivå.

Fra bredde til topp, gutter og jenter. Kiwi og Mjøndalen IF har en lang historie sammen og vi er svært glade for at samarbeidet fortsetter videre.

— Fungerende daglig leder, Kjetil Andre Bergh

 

 

 

- Vi er veldig glade for at Kiwi vil støtte opp om hele vår fotballvirksomhet. Fra bredde til topp, gutter og jenter. KIWI og Mjøndalen IF har en lang historie sammen og vi er svært glade for at samarbeidet fortsetter videre sier fungerende daglig leder i MIF Fotball, Kjetil Andre Bergh,

Salgssjef i MIF Fotball, Morten Sørlie, forteller at KIWI Norge samarbeidet vil bestå av flere aktiviteter enn tidligere med særskilt fokus på kampdagsopplevelser, og samarbeid med flere KIWI-butikker i nærområdet.

- Dessuten kommer alle lag i MIF-systemet kommer nå til å spille med KIWI-logoen på buksene. Og for oss som driver med idrett er det jo ikke dumt å huske KIWIs slagord om "Sunnhet til folket", sier Sørlie. 

– Perfekt match

Sponsoransvarlig i KIWI, Espen Eriksen, forteller at butikkjeden er ekstra opptatt av alt som skjer i nærmiljøene, og hva slags aktiviteter som skapes.

- Vi synes dette er en perfekt match. Vi kjenner dessuten hverandre godt fra før, og vi vet hva den andre står for. Mjøndalen har fine verdier og holdninger, de er kjempegode på inkludering og mangfold og står ekstra sterkt i sitt område. Det er viktig å forankre videre. Vi vet også at breddeidretten generelt står for mye lokal stolthet og sunne vaner, og så kommer toppidretten i dette tilfellet som en søt dessert på toppen.

Avtalen ble signert på Consto Arena mandag 14. november og trer i kraft fra 1. januar 2023.

Annonse fra Obos-ligaen: