Kevin Nicol blir toppspillerutvikler

Den tidligere MIF-spilleren går inn i trenerteamet.

Annonse:

Kevin Nicol spilte én sesong i Mjøndalen i 2009. Siden har han spilt for Moss, Frigg og Asker før han tok over treneransvaret i Asker. Den jobben hadde han i fem år før han nå trer inn i trenerteamet i Mjøndalen og får stillingen toppspillerutvikler. Hans viktigste jobb er å få du unge spillerne klare for spill for a-laget.

- Jeg ville prøve noe nytt etter fem år i Asker. Jeg har allerede jobb som fotballtrener på toppidrettslinja i Drammen og dette er en perfekt kombinasjon. I Mjøndalen skal jeg fokusere på de beste unge spillerne og jobbe mellom U19 og a-laget og produsere frem gode a-lagsspillere fra egne rekker, sier Nicol.

Mye har skjedd i Mjøndalen siden 2009. Den gang var Mjøndalen nyopprykket til 1. divisjon og hadde mer enn nok med å holde seg flytende.

- Det har vært en utrolig utvikling og fantastisk jobb som har blitt gjort av blant andre Kenneth Karlsen og Vegard Hansen. Nå som klubber øker fokuset på egenutviklede spillere så anser jeg min nye rolle som veldig viktig og spennende å ta fatt på, sier Nicol.

Den Åssiden-bosatte skotten ser også at fotballen som spilles i Mjøndalen har forandret seg mye siden hans forrige periode i klubben.

- Jeg har vel aldri hatt så mange taklinger som det året mitt i Mjøndalen. Nå er stilen en helt annen. Jeg er ganske progressiv når det kommer til spillestil, men tenker at det viktigste er at man lærer seg å spille "god fotball", sier han.

Nicol blir også hovedtrener for MIF 2.

Annonse fra Eliteserien: