Jubilant? Gi en gave med mening!

Supporterklubben 3050 oppfordrer alle som fyller rundt år i år om å gi en gave til Kirkens Bymisjon.

Annonse:

Her er informasjon om gavetiltaket til 3050:

 

Supportere og klubb – i sammen om veldedighet

Utfordring - giverglede

De fleste toppserieklubber i Norge har en forbindelse til en veldedig organisasjon, slik som Kirkens Bymisjon (MIF), Redd Barna (Strømsgodset), Røde Kors (Odd), MOT (Rosenborg, Sogndal, Brann, Kristiansund BK, Stabekk m fl.).

MIF har i lengre tid hatt et nært samarbeid med Kirkens Bymisjon. I god brun supporterånd ønsker supporterklubben 3050, i sammen med MIF, å bidra til å støtte Kirkens Bymisjon. Målet er å treffe givergleden blant supporterne og andre som har en tilknytning til klubben og i sammen gi de som trenger det en fortjent støtte

Hvem

3050 har 10-års jubileum i år. Det er en kjennsgjerning at mange som fyller runde tall har det de trenger. Man ser at flere og flere velger å gi «gavene» til en veldedig organisasjon. Kirkens Bymisjon er allerede vant med dette. Styret i 3050 og MIF ønsker å utfordre sine medlemmer og supportere til å gjøre det samme, for eksempel ved 30- eller 50-årsjubileum (eller 40, 60 eller 70/75….).

Klubbens støtte

MIF vil stille med 2 VIP billetter de som blir med, slik at de får en opplevelse med på kjøpet.

Mål

Målet er å få med 5-10 personer som jubilerer i sesongen 2017 og samle inn minst 100 000 til Kirkens Bymisjon.

Stafettpinne - utfordring til andre supporter- og toppserieklubber

3050 vil utfordre supporterklubbene til andre toppserieklubber å sette i gang tilsvarende initiativ i sammen med sin klubb. Fra 3050 går dermed stafettpinnen videre til Godsetuniounen og Strømsgodset for innsamling til Røde Kors.

Allerede i gang!

Styret i 3050 bemerker at initiativet kommer fra en brun supporter som allerede har forpliktet seg til å være med. Den første giver er med andre ord allerede på plass. Det er bare å henge seg på.

Kontakt

De som jubilerer i sesongen 2017 og ønsker å være med bes kontakte Kenneth Steen, Leder 3050 eller, Ole Sivertsen, Markedssjef MIF. Selv om man jubilerer sent på året, ber vi om at man tar kontakt nå.

Praktisk

MIF vil sørge for at summer og givere registreres slik at man vet hvor mye som blir gitt gjennom klubb og supportere. Råd fra Kirkens Bymisjon er at man ber gjestene ta med gave til jubilanten i form av cash eller gjør en VIPPS-overføring på dagen, og at dette samlet gis av giver til Kirkens Bymisjon. Dette fordi erfaring sier at mange ofte glemmer å sette inn på for eksempel en bankkonto, og at dette reduserer innsamlingen. Hvordan dette gjøres er imidlertid helt fritt.

Kontakt:                Kenneth Steen, 924 33 667, [email protected]

                                    Ole Sivertsen, 970 08 955, [email protected]

 

Annonse fra Eliteserien: