Jubeldag for de brune

Hattrick fra Boye i festkamp.

Allerede før 10 spilte minutter kunne man telle tre-fire sjanser favør hjemmelaget men i det tiende minutt tråkler Boye seg gjennom KIL-forsvaret og plasserer ballen i venstre hjørne bak en sjanseløs Gorodovoi i KIL-buret. 1-0 til Mjøndalen.

De brune forsetter så presset sitt voldsomt den første snaue halvtimen og får betalt i det 29.minutt, nok en gang er det Osseynou Boye som mottar ball fra kaptein Pontus og setter inn 2-0 for vertene.

2-0 til pause

Boye kunne fort ha fått hattricket sitt før pause men er litt uheldig samtidig som KILs sisteskanse er god. Hjemmelaget gikk inn til pause med en klar 2-0 ledelse.

Sjeldent og være vitne til et så kraftig overtak på en motstander i Obosligaen. Dette Hedmarkslaget burde være kapable til mer enn som så. Dette er sjelden kost på Isachsen Stadion. Etter 2-0 målet har det ikke vært noe spesielt overtak fra noen av lagene, men Mjøndalen ser ut til og være meget komfortable med 2-0 ledelsen.

Bojang-perle

Jibril Bojang får seg en smell i det 48. minutt og blir liggende noen sekunder før han spretter opp igjen og fortsetter kampen. Like etter smellen for Bojang får KIL seg en kraftig smell, Amahl Pellegrino er ikke snauere enn at han skrur ballen i krysset fra 10 meters hold etter litt klabb og babb i feltet, de brune øker til 3-0 i det 49.minutt.

Snaut 10 minutter senere er Bojang på farten langs høyre flanke, trekker inn i feltet med ballen, vender av et par KIL spillere i boksen før han bredsider ballen i venstre kryss fra 10 meter. 4-0 Lyser opp på måltavlen. Lekkert av den nye angriperen.

Boyes hattrick

Kongsvinger setter i gang raskt og kun 2 minutter etter Mjøndalens fjerde scoring, reduserer gjestenes Niklas Castro til 4-1 etter litt slurv i hjemmelagets forsvar. Så går det ikke lange tiden før i det 72.minutt. Boye igjen er på farten, Pellegrino får avsluttet men sisteskansen til gjestene må gi retur som Boye hamrer inn i mål. 5-1 til hjemmelaget!

Kun tre minutter senere er Mjøndalens hattrick-konge nok en gang i rampelyset, er litt uheldig med skuddet som går like utenfor, kunne fort fått sitt fjerde for dagen. Han sover godt i natt allikevel. Fra det 76 minutt og inn er det ingen nevneverdige mål, situasjoner, eller kort utenom et par bytter og noen cornere som ikke blir noen mål ut av.

Mjøndalen - Kongsvinger 5-1 (2-0)

• 1-0: Boye (10)

• 2-0: Boye (29)

• 3-0: Pellegrino (49)

• 4-0: Bojang (62)

• 4-1: Castro (63)

• 5-1: Boye (72)