Jokke klar for to nye år

Kapteinen øyner klubbrekorden i det fjerne nå.

Annonse:

Joackim Olsen Solberg står med 399 offisielle kamper for bruntrøyene og nærmer seg Per Terje Markussens klubbrekord på 419 kamper. Nå er det klart at kapteinen tar (minst) to nye år som spiller i MIF.

I en ung stall vil 33-åringen være en kontinuitetsbærer av rang, og et par av spillerne han til daglig trener sammen med var knapt født da Jokke kom til klubben før 2008-sesongen. Da forberedte klubben seg på spill i andre divisjon, men rykket opp samme år, og Jokke var med på hele reisen til Tippeligaen i 2015 før det ble halvannen sesong i Sandefjord for venstrebacken.

Men før 2018-sesongen vendte han hjem og var med på opprykk nummer to til landets øverste divisjon. Og etter at Christian Gauseth la opp i fjor var det naturlig at Jokke ble den nye kapteinen. Før 2022-sesongen ble han også ansatt i markedsavdelingen, og jobber her mot nye og eksisterende samarbeidspartnere.

- Vant med å prestere både på og utenfor banen

Markedsansvarlig i MIF Fotball, Morten Sørlie, sier følgende om Jokke:

- Han er en ydmyk og fin fyr som passer godt inn i administrasjonen. Som toppidrettsutøver er han også vant med å prestere, noe som utelukkende er en fordel når man jobber med salg. Jokke har lært fort og klarer å kombinere rollen som spiller og ansatt i markedsavdelingen på en flott måte, noe som er imponerende med tanke på at han har mange år bak seg som profesjonell fotballspiller. Han er en strålende representant for klubben og vi håper han kan bli hos oss i mange år fremover.

Fra 2023 skal Jokke også bidra rundt arrangementene i MIF Fotball.

- Kanskje den viktigste kontinuitetsbæreren vi har

Konstituert daglig leder i MIF Fotball, Kjetil André Bergh, er også strålende fornøyd med at Jokke er med videre.

- Det siste året har klubben vært preget av endringer. Jokke representerer MIF-kulturen og vi er veldig glade for å ha kommet til enighet om to nye år med klubbens kanskje viktigste kontinuitetsbærer. Som 33-åring er han kanskje over i en annen fase av sin karriere, men han har fortsatt mye å tilføre laget. I tillegg er han veldig flink med de yngre spillerne i klubben, og det er noe vi verdsetter høyt, forteller Bergh.

Vi er glade for at både spilleren og markedsmannen Jokke blir med videre!

Annonse fra Obos-ligaen: