Jokke blir med videre

Joackim Olsen Solberg klar for enda ett år i den brune drakta.

Annonse:

Mannen fra Krokstadelva med hele 345 offisielle kamper for klubben er klar for nok en sesong på Consto Arena!

Etter at kontrakten løp ut ved nyttår er den en glede å melde at vi er blitt enige med Joackim om en kontrakt for 2021-sesongen. Jokke går dermed inn i sin 12 sesong i klubben.

Jokke kom til klubben som venstreback før 2008-sesongen, da lå klubben i 2.divisjon. Han var med på reisen til Eliteserien og var kaptein da klubben gjorde comeback på øverste nivå i 2015. Etter 2016-sesongen dro Jokke til videre eliteseriespilll med Sandefjord, før han vendte tilbake og var med på opprykket i 2018.

Til mif.no sier André Nevstad at han og trenerteamet er glad for at Jokke blir med videre. Jokke vil primært konkurrere med nyankommende Nikolas Walstad på venstrebacken.

I tillegg trekkes Jokke frem som en kontinuitetsbærer og en positiv bidragsyter overfor særlig de yngre i spillergruppa.

Med 345 kamper i brunt så er det ikke tvil om at Jokke kan bidra med mye "MIF kultur" både på og utenfor banen. Forøvrig er det bare to spillere foran på klubbens adelskalender. Mads Hansen med sine 353 kamper og klubblegenden Per Terje Markussen med sine 419 kamper.

Annonse fra Obos-ligaen: