Jobben starter nå

Sportslig leder Kenneth Karlsen har ett mål for øyet: Opprykk i 2018.

Annonse:

Her er Kenneth Karlsen egne ord nå som siste kamp er spilt for Mjøndalen i år:

"Sesongen er over for denne gang. Det ble en tung kveld på stadion i går, og vi presterte ikke som vi ønsket i avslutningen. Det gir oss en litt kjedelig avslutningen på sesongen. Spillere, trenere og sikkert alle supportere og sponsorer synes dette var bittert, og kanskje litt unødvendig. Men sånn er fotballen; nådeløs mot de som ikke presterer godt nok.

Vi skal gjøre alt vi kan for å rykke opp igjen til Eliteserien.

— Kenneth Karlsen

Om noen dager så har skuffelsen lagt seg noe og vi kan kanskje vurdere sesongen med andre øyne. For den er ganske god totalt sett. Kvartfinale i cupen og 3. plass i OBOS-ligaen er godt levert. Blant våre beste sesonger i moderne tid. Det har vært veldig varierende prestasjoner, men resultatet til slutt står som en påle.

Denne og neste uke blir viktig for oss, fordi vi skal evaluere det vi har gjort i 2017. Og forbedre oss i 2018. For ambisjonen er krystallklar: vi skal gjøre alt vi kan for å rykke opp igjen til Eliteserien.

Spekulasjoner og meninger vil florere - det er bare artig

— Kenneth Karlsen

Det vil være mye snakk om spillere ut og inn i de neste månedene. Vi har en stamme i klubben som er viktig. Så skal vi forsterke oss der vi mener det er nødvendig. Det handler derfor om å få en avklaring på enkeltspillere som allerede er i klubben og komplementere med nye spillere. Dette tar tid og er komplekst. Individuelle ferdigheter, personlighet, miljø i garderoben, treningskultur, ambisjoner, fysikk, sult, vilje, økonomi og fotballforståelse er aspekter som skal passe med klubbens behov. Totalt antall spillere må ikke bli for stort, da blir veien for lang for våre egne unggutter. Spekulasjoner og meninger vil florere - det er bare artig. Men vær trygge på at vi alltid gjør det vi mener er best for klubben.

Supporterne har hatt sin beste sesong noensinne

— Kenneth Karlsen

For å spille i Eliteserien trenger en klubb supportere, sponsorer og frivillige. Og mange av de. Det er vi så heldige at vi har i Mjøndalen. Vi skal hedre og takke dere alle utover senhøsten, men her er første fra meg:

Våre frivillige sørger for at klubben kommer gjennom hverdagen. Og at våre kamparrangementer er av høy klasse. Om det er servering på VIP, i kioskene, eller myndig vakthold som er oppgaven; dere løser den med største selvfølge og kvalitet.

Våre sponsorer og investorer legger grunnlaget for vår virksomhet og gjør at vi i lille Mjøndalen kan kjempe på bygdas vegne ute i fotball-Norge.

Supporterne har hatt sin beste sesong noensinne. De markerer seg hver eneste serierunde og skaper herlig stemning her på Isachsen stadion og rundt om i Norge på bortekamper. Antagelig betyr de så mye for laget at det gir oss endel ekstra poeng.

Tusen takk for strålende innsats i sesongen 2017.

Vennlig hilsen, 

Kenneth Karlsen

Annonse fra Obos-ligaen: