- Jeg er optimistisk

Vålerenga-tapet var en nesestyver, men fratok ikke Vegard Hansen trua på årets sesong. Nå venter det store formlaget, Bodø/Glimt.

Annonse:

Serieåpninga gikk ikke som alle brune håpet. Det ble ingen overraskende seier eller hederlig uavgjort. I stedet vant Vålerenga, ganske komfortabelt, 2-0 etter å ha dominert stort før pause.

Vegard Hansen har nå både sett kampen om igjen og analysert den. Fasit er litt bedre enn førsteinntrykket.

- Vi møter et godt lag. De er for kvikke for oss. Det spillet vi leverte hadde holdt i OBOS-ligaen, men ikke mot Vålerenga. Men jeg har et mer positivt syn på kampen nå enn jeg hadde rett etter kampslutt. Vi holder helt inn og skaper masse de siste ti minuttene, sier Vegard.

Dermed var det verken noe oppvaskmøte eller en tur i kjeller´n for trenerteamet etter helgas tap. I stedet har de stor tro på at planene som er lagt vil gi resultater.

- Jeg har veldig trua på det vi driver med og er optimistisk for fremtiden. Vi kommer til å være jevngode med mange lag i Eliteserien. Kanskje bare ikke mot de aller beste, sier Vegard.

Nå står Bodø/Glimt for tur, i sesongens første hjemmekamp. Selv om det er veldig tidlig å se på tabellen, trenger man heller ikke UEFA-lisens for å forstå at poeng er kjærkomne i starten av året. Derfor kunne man kanskje ha ønsket seg en annen motstander enn Glimt i andre runde. Laget fra nord har nemlig feid all motstand av banen i vinter og kronet noen flotte måneder med å nedsable selveste Rosenborg på Aspmyra søndag.

- Glimt har vært veldig gode i hele vinter. Og jeg må si jeg er overrasket over det de har prestert. Vi må opptre godt organisert mot dem og unngå å bli kontret på, sier Vegard.

Mjøndalen - Bodø/Glimt  |  lørdag 6. april kl. 18.00  |  Klikk her for billettkjøp

Annonse fra Eliteserien: