ITverket utvider

ITverket fortsetter som Generalsponsor og utvider sitt sponsorat til akademiet.

Annonse:

ITverket har vært en trofast samarbeidspartner av MIF Fotball de seneste åtte årene og pryder drakta med logo på armen.

Administrerende direktør Tom Henrik N Rogstad er strålende fornøyd med å fortsette som generalsponsor til «annerledes-klubben».

«Vi har alltid sett mange likhetstrekk mellom Mjøndalen og ITverket, som utfordrere til de store i våre respektive bransjer. Vi har, som Mjøndalen Fotball, et stort fokus på kultur og samhold. Vi ser nok begge at det er utfordrende å tilfredsstille alle når man vokser, men ITverket har stor tro på at man kan ivareta vekst og tradisjoner. I tillegg satser vi også på unge talenter og derfor er det gledelig og også øremerke midler til akademiet og talentsatsningen til MIF.»

Ekstra spennende i år er det at ITverket åpner lokalkontor i Drammen. Med Bertel O. Steen konsernet med nye inn på eiersiden kan de være enda mer offensive i satsningen sin og Drammen var et naturlig første steg i selskapets regionale vekststrategi. «Jeg håper selvsagt at støtten til MIF, kombinert med lokal tilstedeværelse, også vil føre til økt business for ITverket i regionen», avslutter Rogstad.

Mjøndalen er naturligvis strålende fornøyd med "signeringen".

- ITverket har vært med oss i mange år og synes det er fantastisk å vite at vi har med oss mange samarbeidspartnere i videre satsning. Når ITverket fortsetter sitt engasjement, så gir det  oss et løft og tro på at det vi gjør er riktig for klubben. De er en viktig partner for oss og vi skal sørge for å levere tilbake i form av masse synlighet og topp opplevelser sier salgssjef i MIF fotball Morten Sørlie.

Annonse fra Obos-ligaen: