Isaac Twum solgt

Mjøndalen har i dag blitt enige med Sogndal om en overgang for midtbanespilleren Isaac Twum.

Annonse:

23-åringen kom fra Start høsten 2020 og markerte seg raskt som en ballsikker og kreativ midtbanespiller som ble en viktig brikke da laget den gangen reddet plassen i Eliteserien på dramatisk vis. Til sammen ble det 55 kamper og tre mål på ghaneseren i den brune drakta, 

Ansvarlig for spillerlogistikk i Mjøndalen, Jan-Remi Dalen, forteller at klubben helst skulle beholdt midtbanespilleren.

- Ja, vi har forsøkt å skrive ny kontrakt med Isaac, men det er for stor avstand mellom oss. Dersom vi skal få penger for ham, må vi selge ham nå siden kontrakten hans går ut etter denne sesongen. 

- Bra avtale for MIF

Han forteller at det ikke var noen lett avgjørelse å selge ham til en divisjonskollega og opprykkskonkurrent. 

- Det er flere klubber som har vært interessert i Isaac, men Sogndal som til slutt leverte det høyeste budet. Vi er fornøyde med totalsummen og sparer også lønnkostnader slik at vi totalt sett mener dette er en bra avtale for MIF, sier han videre. 

Overgangsvinduet åpnet i dag 1. august, men Dalen forteller at en erstatter for Twum ikke er det som står øverst på blokka hos bruntrøyene. 

- Simon Appiah har allerede markert seg godt, og i tillegg har vi tre-fire spillere til som kan spille på sentral midtbane. Dessuten banker akademispillere på døra til A-laget, så det er i utgangspunktet andre posisjoner vi ser etter forsterkninger i. 

Vi takker Isaac for innsatsen i brunt og ønsker lykke til videre!


 

Annonse fra Obos-ligaen: