INVITASJON OBOS MINILIGAEN 28. april m/ FanZone light

Mjøndalen Fotball inviterer inn til OBOS Miniligaen i Mjøndalshallen søndag 28. april for 6- og 7-åringer. Meld på ditt lag i dag!

Annonse:

Mjøndalen Fotball arrangerer OBOS Miniligaen, som er en 3v3-cup for gutter og jenter som er 6 og 7 år (f. 2017 og 2018), søndag 28. april i forkant av kampen Mjøndalen-Vålerenga.

Miniligaen er en cup for lag fra hele Eiker, Drammen og omegn. 

Cupen spilles inne i Mjøndalshallen, så vi garanterer fin temperatur og null nedbør! Det benyttes rinker/3v3-baner. Spillformen er 3v3. Kiosk på MIF-huset.

Lag melder seg på via påmeldingsskjemaet nederst i saken. Anbefalt antall spillere pr. lag er 4-5, men det er mulig å være flere. Vi ønsker i utgangspunktet å legge opp til rene gutte- og jentegrupper.

Vi vil etterstrebe at alle lag vil få minimum 5 kamper hver (à minimum 9 minutters kamper). Kampoppsett lages ut fra antall lag som melder seg på og sendes ut i forkant. Arrangementet skal ikke vare lenger enn 3 timer totalt. 

Program:

10.15 Dørene åpnes

10.30 Kampene begynner (kampoppsett kommer)

13.15 Kampene ferdig

Premie til alle deltagere. Premieutdeling på MIF-huset etter lagets siste kamp. 

Når kamper og premieutdeling er ferdig, anbefaler vi ALLE å ta turen til Consto Arena for å overvære A-lagets kamp mot Vålerenga med start kl.14.30. Alle deltagere m/familie får gratis inngang. 

Det er gratis å delta på OBOS Miniligaen. Det er begrenset antall plasser og det er "først-til-mølla"-prinsippet som gjelder. 

Påmelding:

En trener/ansvarlig fra hvert lag melder på sitt lag via skjemaet under. Det er naturlig at lagleder på årgangene melder på samlet.

Det har vært stor interesse. Påmelding skjer via e-post til [email protected]. Du vil motta bekreftelse når påmeldingen er i orden.

I e-posten trenger vi oversikt over følgende:

Klubb
Lagnavn
Årgang
Om det er gutt, jente eller mix
Kontaktinfo på lagleder (navn, e-post og telefon)

Dersom det er spørsmål, ta kontakt med [email protected] eller telefon +47 900 10 857. 

Annonse fra Obos-ligaen: