Informasjon til sesongkortholdere

Grunnet den spesielle sesongen med begrenset tilskuerekapasitet får sesongkortholdere tre valg.

Annonse:

Sesongen 2020 har ikke blitt slik vi drømte om etter vi sikra plassen hjemme mot Vålerenga i fjor. Utsettelse av seriestarten og svært begrenset adgang for publikum har vært viktig og riktig for å holde pandemien under kontroll i Norge, men samtidig har det rammet hardest dere som er aller viktigst for oss som klubb.

Du som sesongkortholder har ikke fått varen du betalte for i våres. I stedet har klubben kun gitt noen få av dere tilgang ved enkeltkamper.

I påvente av en bedre oversikt over løsninger for sesongkorteiere, har MIF inntil nå kun tilbudt refusjon. Nå er en tilskuddsordning på plass og klubben kan gi deg som sesongkortinnehaver på Consto Arena følgende alternativer:

1. OVERFØRE SESONGKORTET TIL NESTE ÅR.
Sesongkortet gjelder ut 2021-sesongen med samme plass. Fratrekk for de kampene man har fått sett på stadion.

2. GAVE TIL KLUBBEN.
Gi sesongkortet i gave til klubben ved å ikke overføre eller kreve refusjon. Man beholder setereservasjon for neste år, men det gir ingen redusert pris for 2021-sesongen.

3. REFUSJON.
Få tilbakebetalt sesongkortet for 2020 med fradrag for kamper man har sett på stadion i år. Pengene tilbake og ingen redusert pris for neste år. Man beholder setereservasjon for kommende sesong.

Alternativ 1 skjer automatisk dersom man ikke tar kontakt med klubben. Ønsker man alternativ 2 eller 3 bes man ta kontakt på e-post: [email protected].

Ingen av alternativene påvirker trekning av enkeltbilletter til kampene, med mindre man ønsker å få betalt ut refusjon omgående.


Bakgrunn

Norske myndighetene har bestemt at fotballklubber vil bli kompensert for tapte inntekter knyttet til blant annet sesongkort (tilskuddsordning fra Kulturdepartmentet). Det betyr at dersom du overfører sesongkortet ditt til neste år eller ber om refusjon, så vil klubben få dekket deler av beløpet.

Ved å gi sesongkortet i gave vil klubben beholde hele beløpet.

Hva må man betale?

Dersom man ikke foretar seg noe (alternativ 1), vil altså sesongkortet gjelde for neste sesong. Med én liten hake; man må betale for kamper man har sett i 2020-sesongen. Gitt at man har takket ja til å se tre kamper i 2020, så vil man måtte betale 450 kroner (150 kroner per kamp) for fornyelse. Har man hatt sesongkort på Q og R-feltet (syngende supportere) er prisen 85 kroner per kamp man har vært på stadion.

Velger man refusjon (alternativ 3) og har deltatt på én eller flere kamper, blir summen av kampene man har sett på stadion trukket fra på beløpet som refunderes.

Annonse fra Eliteserien: