Idar til Åsane

Idar Lysgård gjør bergenser av seg fra 1. januar.

Annonse:

Lysgård fikk stå de åtte siste kampene i Eliteserien 2021 for Mjøndalen og gjorde sine saker bra, men kunne ikke forhindre at klubben rykket ned til OBOS-ligaen. Nå er det klart at totningen fortsetter karrieren i Åsane.

- Han leverte godt for oss i høst og har jobbet hardt sammen med keepertrener Magnus Olsen og resten av keeperteamet, forteller ansvarlig for spillerlogistikk i Mjøndalen IF, Jan-Remi Dalen.

MIF ser nå ut til å gå inn i 2022-sesongen med et keeperteam bestående av veteranen Sosha Makani, nyervervelsen Thomas Kinn og unggutten Erik Hejer. Det har vært usikkerhet rundt Makani etter uttalelser han kom med om at han ville forlate Mjøndalen etter 2021-sesongen, men det er nå klart at han blir i MIF også neste sesong.

- Sosha blir. Vi har pratet med ham, og han blir hos oss også neste sesong. Det blir en kamp mellom ham og Thomas Kinn om hvem som blir førstevalg, og i bakhånd har vi en ung og lovende målvakt i Erik Hejer, forteller Vegard Hansen, som også understreker at han er veldig fornøyd med den jobben Idar har gjort i sin tid i MIF.

- Idar har utvist profesjonalitet og vært et solid bidrag i keeperteamet. Han har utviklet seg godt i sin tid i klubben, og vi takker ham for et solid bidrag, legger Hansen til.

Hele MIF slutter seg til det og ønsker Idar all mulig lykke til videre i Åsane!

Annonse fra Obos-ligaen: