Signerte ny spiss

Tre dager før seriestart satte Shuaibu Lalle Ibrahim (23) signaturen sin på en kontrakt med Mjøndalen.

Annonse:

Sportslig leder André Nevstad og hovedtrener Vegard Hansen har lenge signalisert at klubben ønsket å forsterke stallen før seriestart. Lørdag ble Haugesund og Mjøndalen enige om en overgang for spissen Shuaibu Lalle Ibrahim og samtidig fikk nigerianeren sin første treningsøkt med de brune.

- Ibrahim har vært aktuell for oss gjennom hele vinteren, men ting stoppet opp i mars da koronaviruset traff oss. Vi har hatt en fin dialog med Haugesund hele veien og vi er nå veldig glade for at dette gikk i orden, sier Nevstad.

Ibrahim beskrives som en arbeidssom midtspiss med potensiale til å score mange mål for Mjøndalen.

- Han er en flott gutt med god arbeidsmoral og ambisjoner. Det er alltid et godt utgangspunkt. Vi ser på han som en spennende spiller i en fin alder som passer godt inn hos oss, sier Nevstad.

Ibrahim signerte for FK Haugesund i 2016. Der noterte han seg for 8 mål før han ble lånt ut til Kongsvinger i 2018. I OBOS-ligaen scoret han 15 mål på 29 kamper.

I 2019 ble et nytt år med utlån for Ibrahim. Først Bnei Sakhnin (Israel) og deretter tilbake til Kongsvinger.

Nevstad ønsker å presisere at nysigneringen ikke påvirker årets budsjett, da klubben har fått øremerkede midler til forsterkninger.

- Vi har noen positive bidragsytere rundt klubben og uten dem hadde vi ikke hatt økonomi til å styrke stallen, sier Nevstad.

Årets Eliteserie sparkes omsider i gang førstkommende tirsdag og Mjøndalen håper den nye spissen vil være klar. Det er kun godkjennelsen av de formelle overgangspapirene som gjenstår før Ibrahim kan tre på seg den brune drakta.

Annonse fra Eliteserien: