HVA ER RETT FRAM OPPLEVELSER?

En frivillig organisasjon som jobber for barn og unge som av en eller annen grunn holdes utenfor det sosiale fellesskapet som vi andre ser på som en selvfølge.

Annonse:


Rett Fram Opplevelser skaper aktiviteter, opplevelser og minner for livet til de barna som trenger det mest. De åpnet dørene 1. januar 2014 etter halvannet år med intensiv jobbing for å starte en levedyktig organisasjon. I tillegg hentet de inn råd fra store nasjonale organisasjoner og hadde samtaler med kommunale institusjoner. Det var helt tydelig at ideen bak organisasjonen var sterk, sett fra dagens samfunnsperspektiv.

Fra oppstarten i 2014 har det dessverre vært en økning blant barn og unge som opplever oppveksten sin som uverdig. Behovet for organisasjoner som Rett Fram Opplevelser er derfor viktigere enn noen gang.

ET SAMARBEID Å VÆRE STOLT AV

Ronny Johnsen er organisasjonsleder i Rett Fram Opplevelser. Han er stolt av samarbeidet de har fått til sammen med Mjøndalen Fotball.

“SAMMEN SKAL VI HA ET HØYT ENGASJEMENT OG GENERERE OPPLEVELSER FOR ENDA FLERE BARN.

 

– I samarbeidet med Mjøndalen får vi muligheten til å gjennomføre morsomme aktiviteter og forskjellige eventer som har med fotball å gjøre. Sammen skal vi ha et høyt engasjement og generere opplevelser for enda flere barn. Vi er godt kjent med klubbens verdier og det er alltid fint å komme til Mjøndalen. Vi har det til felles at vi vil støtte de menneskene som har det tøft og jeg kunne ikke vært mer stolt over å ha navnet vårt på nettopp Mjøndalen-drakta, sier Ronny Johnsen.

Gleden over samarbeidet er gjensidig. Morten Sørlie i Mjøndalen Fotball sier:

– Samarbeidet med Rett Fram passer utrolig godt inn i vår kultur og verdier. Vi ønsker å skape opplevelser, morsomme aktiviteter og sette søkelys på problemstillingen rundt barn som vokser opp i fattigdom. Vi treffer blink sammen på verdier – det har vært viktig for oss. Sammen tar vi en posisjon i arbeidet med å vise samfunnsansvar. Det skal alltid være godt å komme til Mjøndalen.

IMG20220330130548.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: