Holder døra åpen

Kenneth Karlsen er godt fornøyd med spillertroppen, men utelukker ingenting når to uker gjenstår av overgangsvinduet.

Annonse:

Med en historisk god vårsesong, øyner sportslig leder Kenneth Karlsen opprykk ved endt sesong. Og alt som skjer på kontoret hans denne sommeren handler om nettopp dét.

Jeg mener vi er sterkere nå enn vi var i våres

— Kenneth Karlsen

- Alt vi gjør i overgangsvinduet handler om å være godt nok rustet for å rykke opp. Også handler det om rett antall spillere i troppen. For mange spillere på høsten ønsker vi ikke da det er et lettere kampprogram. Det vil bare gi uro i troppen fordi noen vil få lite spilletid. For øvrig en praksis vi har fulgt i mange år, sier Karlsen.

Tre bytter

Hittil har det blitt tre nye spillere til klubben i løpet av juli.

- Vi har mistet tre førstelagsspillere og fått inn tre. Jokke er en forsterkning i form av sine kvaliteter og ikke minst som type. Occean har gitt oss andre ferdigheter, som vi har savnet. Og Makani er en klassekeeper som gjør at vi ikke er svekket til tross for at Lukas Jonsson er borte. Alt i alt er vi godt fornøyd. For mange endringer på førsteelleveren er ikke ønskelig da det tar tid å spille inn et "nytt" lag, sier Karlsen.

Den sportslige lederen holder døren åpen for flere overganger i sommer, selv om han er tilfreds med troppen.

- Jeg mener vi er sterkere nå enn vi var i våres. Og det var en vårsesong som var historisk bra med tanke på antall poeng. Men det er ikke sikkert vi er ferdige for i sommer. Det kan komme spillere inn og det kan gå noen ut. Vi jobber frem til overgangsvinduet stenger om to uker, sier Karlsen.

Høyt poengkrav

Og om opprykksdrømmen skal bli en realitet må Mjøndalen nærmest kopiere fjorårets fantastiske høstform - skal vi tro Karlsen.

- Jeg tror vi må ha over to poeng i snitt, dermed bikke 60 poeng, for å kapre én av de to øverste plassene. Noe som er veldig høyt. Grunnen er at jeg tror topplagene vil ta mer poeng i år enn tidligere sesonger. Med andre ord må vi ta være enda skarpere i høst enn vi var på våren, sier han.

Mjøndalen - Strømmen søndag 05. august kl. 15.00

Klikk her for billettkjøp

Annonse fra Obos-ligaen: